Kezdjük el!
Hangolódó válogatás a Bartók Tavasz előadóinak zenéiből

bartoktavasz2021_sajtotajekoztato_mupa_20210303_c_valuskagabor.jpg

Világsztárok, a hazai művészeti élet kiválóságai, ősbemutatók és lenyűgöző produkciók az első, ezúttal online formában megvalósuló Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Heteken! Az ingyenes összművészeti eseménysorozaton mások mellett velünk lesz a Royal Philharmonic Orchestra, egyenesen a Royal Albert Hall színpadáról, Riccardo Chailly és a Filarmonica della Scala Olaszországból ad hangversenyt, de a pop és a világzene szerelmeseinek is számos meglepetéssel készülünk. A Budapest Ritmo fesztiválon idén a kifejezetten erre az alkalomra megálmodott koncertek közvetítésével várja a közönséget többek között a Cimbaliband, és Dresch Mihály is, különleges esttel készül a Makám, a Bartók Tavasz talán legizgalmasabb helyszínéről, a Savoyai teraszról pedig Charlie és a Bagossy Brothers Company koncertjeit követhetitek majd biztonságos formában, otthonról. Hangolódjatok velünk az első Bartók Tavaszra a fellépők egy-egy emblematikus számával! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bartoktavasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6816448062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

BARTÓK TAVASZ NEMZETKÖZI MŰVÉSZETI HETEK

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek tucatnyi helyszínén 2024-ben is díjnyertes produkciók, világhírű előadók, magyarországi és ősbemutatók, nem mindennapi együttműködések, valamint a kortárs komolyzenétől a világzenén, a jazzen, a táncművészeten és a képzőművészeten át a könnyűzenéig saját műfajukban kiemelkedő alkotók várják a látogatókat.

 

Ajánló

süti beállítások módosítása