Könnyű tavasz

bartok_tavasz_bloghu_playlist_1200_800.jpeg

Fergeteges hangulat, lüktető dallamok, műfaji kavalkád. Nem túlzás ezekkel a kifejezésekkel illetni a Bartók Tavasz könnyűzenei kínálatát, amelyben garantáltan mindenki megtalálja a szívéhez közel álló előadókat és koncerteket. Május 10-től három napon keresztül Budapest legkülönbözőbb helyszíneiről jelentkeznek be a Budapest Ritmo fellépői, köztük a Tárkány Művek, Cserepes Károly, a jazz-vers-népzene szentháromságával kísérletező Bettika Quintet, a magyar jazz-szcéna meghatározó formációja, a Dresch Vonós Quartet és a Cimbaliband. Sőt, itt lesz a 60-as, 70-es évek népzenei vonulatából merítkező, önmagát „útonálló folk-rock” zenekarként meghatározó MORDÁI és az Odd ID, hogy a jazz és az elektronika műfaja felé is legyen egy kis kikacsintás. A külső helyszínek mellett végre a Müpa termeibe is újra betekinthetnek a kíváncsi nézők, igaz, most még csak a képernyőkön keresztül, hiszen a Zsámbék környéki etno-beat zenekar, az Aurevoir., a magyarországi rock-beat ikonja, Charlie, az etno-, kortárs és jazzdallamokat ötvöző Makám együttes, valamint a rádiócsatornák egyik kedvence, a Fonogram- és Petőfi zenei díjas Bagossy Brothers Company koncertjét a Fesztivál Színházból közvetítjük. Hangolódjunk együtt a tavaszra!

A bejegyzés trackback címe:

https://bartoktavasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8616524330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

BARTÓK TAVASZ NEMZETKÖZI MŰVÉSZETI HETEK

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek tucatnyi helyszínén 2024-ben is díjnyertes produkciók, világhírű előadók, magyarországi és ősbemutatók, nem mindennapi együttműködések, valamint a kortárs komolyzenétől a világzenén, a jazzen, a táncművészeten és a képzőművészeten át a könnyűzenéig saját műfajukban kiemelkedő alkotók várják a látogatókat.

 

Ajánló

süti beállítások módosítása